Kategóriák

Szűrés

Márka

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Hírlevél

Kövess minket

10:00-17:00;10:00-17:00;10:00-17:00;10:00-17:00;10:00-16:00

Termék részletek



BioMenü Bio Macagyökér Por 250 g

BioMenü Bio Macagyökér Por 250 g
Szállítási idő:
2-4 munkanap
2 749 Ft
db Kosárba Kosárba

Telefonos ügyfélszolgálat elérhető.

Csak információ kérhető a +36 70 329 94 97-es telefonszámon. Az információ kérés során hivatkozzon erre az azonosítóra:

Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.

Információt telefonon keresztül is kérhet. H-K-SZ-CS: 10:00 és 17:00, P: 10:00 és 16:00 óra között.

A maca por kiegyensúlyozó és serkentő hatású készítmény! Természetes úton tartja karban egészségünket, energetizál, fokozza a fizikai teljesítményt Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai a véredények normális működése a csontok normális működése a porc normális működése az íny normál funkciója a bőr normális működése a fogak normális működése normál energiatermelő anyagcsere az idegrendszer normális működése normális pszichológiai funkció normál ciszteinszintézis normális homocisztein metabolizmus normál fehérje- és glikogén-metabolizmus normál vörösvérsejt-képződés az immunrendszer normális működése a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése normál izomfunkció a normális vérnyomás fenntartása normál véralvadás normál neurotranszmisszió az emésztőenzimek normális működése a sejtmegosztás és a specializáció folyamata a normál csontok fenntartása a csont normális növekedése és fejlődése a gyermekeknél a normál kötőszövet fenntartása normál haj pigmentáció normál vas transzport a szervezetben normál bőr pigmentáció a sejtek oxidatív stressz elleni védelme a hormonális aktivitás szabályozása Részletes leírás Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. Macaporunk normál termésből származik (nem válogatott), körülbelül 70% sárga macagyökérből és 30% piros, fekete és lila macagyökér keverékéből áll. Bio macaporunk többféle módon használható, többek között – de nem kizárólagosan – smoothie-khoz, salátákhoz, gyümölcslevekhez, desszertekhez és nyers ételekhez. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik. Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások
  • A maca por kiegyensúlyozó és serkentő hatású készítmény! Természetes úton tartja karban egészségünket, energetizál, fokozza a fizikai teljesítményt Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai a véredények normális működése a csontok normális működése a porc normális működése az íny normál funkciója a bőr normális működése a fogak normális működése normál energiatermelő anyagcsere az idegrendszer normális működése normális pszichológiai funkció normál ciszteinszintézis normális homocisztein metabolizmus normál fehérje- és glikogén-metabolizmus normál vörösvérsejt-képződés az immunrendszer normális működése a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése normál izomfunkció a normális vérnyomás fenntartása normál véralvadás normál neurotranszmisszió az emésztőenzimek normális működése a sejtmegosztás és a specializáció folyamata a normál csontok fenntartása a csont normális növekedése és fejlődése a gyermekeknél a normál kötőszövet fenntartása normál haj pigmentáció normál vas transzport a szervezetben normál bőr pigmentáció a sejtek oxidatív stressz elleni védelme a hormonális aktivitás szabályozása Részletes leírás Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. Macaporunk normál termésből származik (nem válogatott), körülbelül 70% sárga macagyökérből és 30% piros, fekete és lila macagyökér keverékéből áll. Bio macaporunk többféle módon használható, többek között – de nem kizárólagosan – smoothie-khoz, salátákhoz, gyümölcslevekhez, desszertekhez és nyers ételekhez. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik. Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások
  • Kiszerelés
    250 g
    Azonosító
    5999886305086
    Szállítási id?
    2-4 munkanap
    Árukeres?.hu Szállítási Id?
    1
    Árukeres?.hu Szállítási Költség
    899
    Szállítási id?
    2-4 munkanap
    Árukeres?.hu ID
    ML084452
    Tömeg
    255 g/db
Webáruház készítés