Kategóriák

Szűrés

Márka

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Hírlevél

Kövess minket

10:00-17:00;10:00-17:00;10:00-17:00;10:00-17:00;10:00-16:00

Termék részletek



BioMenü Bio Macagyökér Por Zselatinizált 250 g

BioMenü Bio Macagyökér Por Zselatinizált 250 g
3 419 Ft
Nincs raktáron

Telefonos ügyfélszolgálat elérhető.

Csak információ kérhető a +36 70 329 94 97-es telefonszámon. Az információ kérés során hivatkozzon erre az azonosítóra:

Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.

Információt telefonon keresztül is kérhet. H-K-SZ-CS: 10:00 és 17:00, P: 10:00 és 16:00 óra között.

Kiegyensúlyozó és serkentő hatású étrend-kiegészítő! Természetes úton tartja karban egészségünket, energetizál, fokozza a fizikai teljesítményt Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai normális ciszteinszintézis normális energiatermelő anyagcsere az idegrendszer normális működése normális homocisztein metabolizmus normális fehérje- és glikogén-anyagcsere normális pszichológiai funkció normál vörösvérsejt-képződés az immunrendszer normális működése a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése hormonális aktivitás szabályozása Részletes leírás Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. A maca gazdag, ízletes, amely jól illik a kakaóhoz, egy másik szuperételhez. A legjobb minőség érdekében a maca gyökerét természetes vízben tisztítják, majd szárítják. A hőkezelés megszakítja a keményítőmolekulákat, így segítve elő annak könnyebb emésztését és más tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét. A maca gyökerét ezután finom porra őrlik és csomagolják. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik. Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások
  • Kiegyensúlyozó és serkentő hatású étrend-kiegészítő! Természetes úton tartja karban egészségünket, energetizál, fokozza a fizikai teljesítményt Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai normális ciszteinszintézis normális energiatermelő anyagcsere az idegrendszer normális működése normális homocisztein metabolizmus normális fehérje- és glikogén-anyagcsere normális pszichológiai funkció normál vörösvérsejt-képződés az immunrendszer normális működése a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése hormonális aktivitás szabályozása Részletes leírás Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. A maca gazdag, ízletes, amely jól illik a kakaóhoz, egy másik szuperételhez. A legjobb minőség érdekében a maca gyökerét természetes vízben tisztítják, majd szárítják. A hőkezelés megszakítja a keményítőmolekulákat, így segítve elő annak könnyebb emésztését és más tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét. A maca gyökerét ezután finom porra őrlik és csomagolják. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik. Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások
  • Kiszerelés
    250 g
    Azonosító
    5999886305109
    Tömeg
    250 g/db
Webáruház készítés